KONTAKT MEG

Her kan du raskt sende meg en e-post!

OM MEG / KONTAKT

Sigrun Werner
+47 410 16 388
Husåsveien 322, 2164 Skogbygda

Jeg har tegna så lenge jeg kan huske, og mens jeg gikk i lære hos kunstner Jan Valentin Sæther begynte jeg også med oljemaling. Digital tegning på IPad liker jeg også veldig godt å holde på med, men ingenting slår gråblyanten i min verden! Min trykkeblyant med 2B-bly er min trofaste venn, og jeg har utviklet stilen jeg jobber i selv. Jeg elsker lys, skygge og kontraster, og liker veldig godt hvordan gråblyanten får fram hele spekteret fra det mørkeste mørke til det helt lyse.

Fra jeg var liten har jeg hatt drømmen om Afrika, og i 2016 ble drømmen virkelighet! Etter det har jeg besøkt Afrika tre ganger til, og reist til ulike land og jobbet som frivillig på forskjellige prosjekter med ville, utrydningstruede dyr. Møtet mellom kunsten min, Afrika og kjærligheten jeg har for dyr ble magisk. Hver gang dro jeg hjem proppfull av inspirasjon, og jeg skjønte fort at dette måtte det bli utstilling av.

Første møtet med Afrika var Namibia og Naankuse, der jeg fikk oppleve nærkontakt med geparder, villhundprosjekt nord i landet, jeg fikk møte San-folket; Namibias urbefolkning, og se ubeskrivelig vakkert ørkenlandskap.

Høsten 2017 gikk turen til Limpopo og Sør-Afrika på neshornprosjekt. Drømmen om å se disse fantastiske dyrene i det fri ble oppfylt, og jeg fikk drikke morgenkaffe med opptil seks neshorn gressende rundt bilen.

Året etter var jeg to uker på Antelope Park i Zimbabwe, som jobber for å ta vare på løven. Løvebestanden har gått drastisk ned fra midten av 70-tallet, og det gjorde utrolig sterkt inntrykk på meg å komme så nær disse majestetiske dyrene. Her sovnet og våknet jeg til løvebrøl, og fikk også nærkontakt med elefanter og sjarmerende løveunger.

Så var det tid for Malawi og Lilongwe Wildlife Trust høsten 2019! Her matet vi apekatter, ugler og duikere, og både dyr og mennesker fra landet som kalles “The Warm heart of Africa”, krøp seg godt inn i hjertet mitt.

Vel hjemme var det flere motiver som måtte ut, og jeg fikk lyst til å benytte meg av blyanten i større formater enn jeg har prøvd før. De største bildene er på 1,5 x 1,5 meter, og jeg går med planer om å prøve meg på et par enda større bilder..😉 Utføringen av disse tegningene byr på noen nye utfordringer mtp størrelsen, men akk så gøy det er å tegne stort! Jeg elsker detaljer, og endelig har jeg plass nok til å tegne ut alle detaljene jeg ønsker meg. Tusj og fargeblyant har jeg også jobba med i mange år, og også denne teknikken får plass i Afrika- utstillingen min.

Møtet med Afrika har gjort uutslettelig inntrykk på meg. Dyrene, som jeg har drømt om å se på nært hold siden jeg var liten, og menneskene jeg har møtt har tatt en stor plass i hjertet mitt. Og så er det landskapene, luktene, lydene, den ukjente stjernehimmelen på kvelden, lyn og regn, alt jeg ikke ante noenting om før jeg dro. Afrika har inspirert meg på en måte jeg ikke visste var mulig, og jeg sitter igjen med et stort ønske om at vi skal klare å ta vare på denne kloden vi bor på. Derfor tegner jeg.

Jeg vil gjerne ha deg med på reisen videre, og hører veldig gjerne fra deg!

Du finner meg også på Facebook og Instagram.

Mine samarbeidspartnere:

IWannaGo

 • Tlf: +47 951 27 338

 • E-post: info@iwannago.no

 • Besøksadresse: Vikevågveien 136, 4150 Rennesøy

Kolbotn Glass

 • Tlf: +47 668 01 868 / 415 04 141

 • E-post: post@kglass.no

 • Besøksadresse: Sofiemyrvn. 12, 1412 Sofiemyr

Ikonsalg

 • Tlf: +47 412 19 999

 • E-post: ikonsalg@gmail.com

 • Besøksadresse: Gardemovegen 6, 2050 Jessheim

Frode Werner

 • Tlf: +47 918 88 498

 • E-post: frode@frodewerner.no

 • Besøksadresse: Husåsvegen 322, 2164 Skogbygda