VELDEDIGHET

Malawi regnes for å være blant de aller fattigste land i verden, og selv om det går framover på mange områder er det fremdeles store utfordringer. Jeg var så heldig å besøke dette fantastiske landet i oktober/ november 2019. Mennesker, dyr, landskap og kultur gjorde enormt inntrykk på meg.

Dette var min fjerde tur til Afrika for å hente inspirasjon til kunstprosjektet mitt, og for å lære og se mer av dette utrolige kontinentet. I løpet av tiden jeg var i Malawi vokste det fram et enormt ønske i meg om å gjøre noe, bidra med det jeg er og kan, og gi noe tilbake til folket her etter alle smil, vennlighet og den den varme velkomsten jeg fikk. Jeg reiste hjem, men følte at en stor del av sjela mi var blitt igjen i Afrikas varme hjerte - "the Warm heart of Africa", som Malawi blir kalt.

Jeg ble kjent med mennesker her som har et stort hjerte for hjemlandet sitt, og som gjør det de kan for å bidra i et land med store utfordringer og høy arbeidsledighet. De inspirerer meg!

Mine planer er ikke klare enda, men jeg har mye tanker og idéer og vet at jeg ønsker å bidra på den måten jeg kan. Bli med meg videre i prosessen. Sammen kan vi gjøre en forskjell for noen i dette vakre landet!

Det kommer mer informasjon når ting har falt litt mer på plass🙂

Har du noen tanker du har lyst å lufte med meg, ta kontakt her!